Pagini

Devoratori Online

miercuri, 6 martie 2013

Popcornul de Aur - MTV Movie Awards


Alegerile Popcornului de Aur sunt in desfasurare, oferit în cadrul galei MTV Movie Awards. Acum a venit si randul publicului sa VOTEZE .Cele mai multe nominalizari le au Ted şi Django Unchained.
Gazda Oscarurilor de anul acesta, Seth McFarlane, concurează cu a sa comedie, Ted, şi la categoriile Cel mai bun film, dar şi la Cel mai bun moment ciudat dintr-un film şi Cel mai bun sărut, cel dintre Mila Kunis şi Mark Wahlberg.
Kunis este prezentă şi printre nominalizatele la Cea mai bună interpretare feminină, în vreme ce MacFarlane şi Wahlberg sunt numiţi la categoriile Cel mai bun duo de pe marele ecran şi Cea mai bună luptă.
MacFarlane este de altfel prezent şi în , Cea mai bună apariţie nud – însă ca voce a lui Ted. Ted îi va avea drept competitori pe Channing Tatum, Taylor Lautner, Daniel Craig şi Christian Bale.
Pe lângă nominalizarea la Cel mai bun film, Django Unchained este menţionat şi la Cea mai bună performanţă masculină, prin starul său, Jamie Foxx, dar şi la categoriile Cel mai bun sărut, Cea mai bună luptă de pe marele ecran şi Cel mai bun duo.
The Silver Linings Playbook concurează şi el la şase dintre categorii, în vreme ce The Dark Knight Rises este numit la cinci.
Evenimentul va avea loc pe data de 14 aprilie, transmis live de MTV!
Prezentatoare evenimentului este Rebel Wilson.

Niciun comentariu: