Pagini

Devoratori Online

vineri, 8 martie 2013

Premiere cinema


A venit din nou weekend-ul si odata cu el si premierele saptamanale de la cinema.
Saptamana asta avem de toate pentru toti, de la drama la comedie si de la actiune reala la actiune fantastica.


Daca esti mare fan al vremurilor bune nu trebuie sa ratezi Stand Up Guys, cu simpaticii Al Pacino, Christopher Walken si Alan Arkin, care sigur iti vor face ziua mai buna. Ca sa te convingi iti voi spune si trei motive pentru care merita sa vezi Stand Up Guys, lucru care il voi face cu fiecare premiera de acum inainte.
1. Al Pacino, Christopher Walken si Alan Arkin
2. Pacino din nou in forma
3. comedie si actiune pe cinste

Dupa cum stim cei mai multi dintre noi Pozitia copilului a castigat Ursul de Aur, performanta remarcabila pentru Calin Peter Netzer si ai nostri actori romani. Trei motive pentru care sa te duci la Pozitia copilului sunt:
1. a castigat Ursul de Aur
2. nota de 8,8 pe IMDB
3. motivul numarul 3

Inspirat din fapte reale, Snitch ni-l aduce in rol principal pe Dwayne Johnson intr-un film cu actiune buna si cu poate cea mai buna prestatie a lui "The Rock" dintotdeauna. Trei motive pentru care sa vezi Snitch:
1. Dwayne Johnson
2. actiune si adrenalina
3. inspirat din fapte reale

Ultima premiera de care vorbim astazi dar care nu este deloc mai prejos decat cele mentionate mai sus, este Oz: Great and Powerful, noua productie Disney care ilustreaza intr-un mod nou si interesant iubita poveste. Trei motive pentru care sa vezi filmul sunt:
1. povestea filmului
2. Mila Kunis
3.  James Franco



Niciun comentariu: