Pagini

Devoratori Online

marți, 12 martie 2013

The HelpUn film minunat, care imbina povestea dramatica situata in anii "60 a populatiei de culoare  cu momente comice si romantice.
Acctiunea se desfasoara in sudul SUA .
Skeeter  este o tanara absolventa de jurnalism care se intoarce in orasul natal, cautandu-si de lucru,  spre deosebire de prietenele ei care erau deja maritate cu copii si aveau servitoarele lor de culoare pe care le tratau oribil.
Tanara este marcata de faptul ca la intoarcerea ei nu isi mai gaseste persoana care i-a fost ca o mama, dadaca ei.
Obtine un post la ziarul local, nu foarte bun, scriind la rubrica de sfaturi practice. Neavand pe cine sa intrebe, se duce la servitoarea unei prietene , si asa incepe proiectul clandestine pentru publicarea unei carti care scoate la iveala povestile dureroase ale catorva servitoare.
Odata ce cartea a fost scoasa pe piata ea scandalizeaza pe toata lumea, iar Skeeter primeste un job bine platit la New York.
PhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

furelise spunea...

Foarte interesant, eu nu l-am vazut, dar sunt deschisa intotdeauna sugestiilor :) Pare foarte interesant, si e adevarat, pe baza a ceea ce am citit si vazut, negrii erau tratati foarte rau in acea perioada. Trebuie sa-l vad si eu :)