Pagini

Devoratori Online

luni, 18 martie 2013

Rapirea

Rapirea (Abduction) este un film reprezentat de drama unui adolescent,Nathan (Taylor Launther),care traieste cu adevarata impresie ca este strain in propria lui viata.Aceasta temere i se adevereste cand o prietena de-a lui,Karen (Lily Collins) descopera o fotografie cu el de cand era mic pe un site de persoane disparute.De aici se ramifica intrebarile,cine este,cine ii sunt parintii,ce se intampla in jurul lui.Odata ce afla ca parintii lui erau defapt agenti secreti trimiti pentru a-l apara,acesta fuge impreuna cu Karen,care realizase ca aventurile lor amoroase de acum cativa ani nu au fost doar aventuri,si ca acum vor reaparea in viata lor,mult mai picanta deasemenea.Cei doi sunt intr-o continua alergare,intr-o continua lupta cu sentimentul ca nu pot avea incredere in nimeni.Nathan descopera de la un agent,nu tocmai de incredere,ca omul care i-a omorat mama este pe urmele lui ,si pe urmele unui document foarte important ascuns intr-un telefon mobil.In tot acest timp ,tatal adevarat al lui Nathan,il priveste din umbra,anticipandu-i toate miscarile si protejandu-l fara a-i lasa prilejul sa il descopere.
Cand Nathan ajunge sa fie pus la curent cu ceea ce se intampla,tatal acestuia,il sfatuieste printr-un apel telefonic sa-i intinda o cursa lui Kozlow si ii promite ca totul va fi bine si ca povestea va avea un final fericit.
Intr-un cadru complex,la un meci de baseball,cand lui Nathan i se parea ca nu mai are scapare,actiunea se petrece in favoarea lui si a tatalui acestuia.Conducandu-l pe Kozlow intr-o cursa in parcarea exterioara,tatal biologic a lui Nathan are grija ca ucigasul sa ajunga in postura victimelor sale.
Pot spune ca filmul are doua finaluri.Din punct de vedere familial filmul s-a terminat urat,deoarece tatal lui Nathan nu a acceptat invitatia de a se intalni,spunandu-i in continuare ca are sa-l pazeasca din umbra.
Pe cealalta parte,povestea dintre Karen si Nathan decurge foarte bine,amandoi sunt dispusi sa mearga mai departe impreuna usurati de faptul ca raul a trecut.
Filmul are cate putin din toate,nu este bazat doar pe actiune si thriller,are si nuante de dragoste si drama.Merita vazut.
PhotoPhotoPhotoPhoto Nota 4/5

2 comentarii:

Unknown spunea...

Da, am vazut si eu filmul chiar mi-a placut ,cred ca cel mai mult mi-a placut ca a jucat in el taylor lautern , dar si filmul este bunicel, Frumoasa Recenzia :*

Unknown spunea...

Multumesc mult pentru parere,si imi pare bine ca esti deacord cu mine in ceea ce pirveste filmul.