Pagini

Devoratori Online

miercuri, 6 martie 2013

Stand Up Guys - Just Like Old Times

"Stand Up Guys" ne aduce pe marile ecrane un film ca pe vremuri cu trei titani ai cinematografiei, Al Pacino, Christopher Walken si Alan Arkin. Filmul incepe cu eliberarea conditionata a lui Val care a stat timp de 28 de ani in inchisoare dupa ce a refuzat sa-si denunte complicele. Este asteptat la poarta inchisorii de cel mai bun prieten al sau, Doc interpretat de Christopher Walken care inca are farmecul de pe vremuri, rece dar amuzant, care pe mine ma cucereste in fiecare film pe care il face.
Ca orice prieteni buni care nu s-au vazut de mult timp, cei doi incep sa se distreze ca in vremurile bune.
Doc primise o treaba din prima zi cand Val a intrat la inchisoare si anume sa-l asasineze, din cauza ca acesta l-a omorat pe singurul fiu a lui "Aplaudacu' " cu mult timp in urma intr-un schimb de focuri care a scapat de sub control.
Cuplul de "bad guys" nu putea fi complet fara Hirsch, interpretat de Alan Arkin, care este scos de cei doi dintr-un azil, urmand o reeditare a vremurilor cand ei erau stapanii lumii. Fiind un lup batran uns cu toate alifiile,Val isi da seama ce urmeaza sa i se intample, isi accepta cu barbatie soarta, profitand din plin de ultimele momente care i-au mai ramas.
Dupa o noapte de distractie care se sfarseste cu umiliarea unor mafionti locali, al treilea membru al gastii, Hirsch, inceteaza din viata, dar moare cu constinta impacata reusind sa-si indeplineasca ultima dorinta.
Cu putin timp ramas, Val si Doc hotarasc ca trebuie sa se confrunte cu trecutul lor si in acelasi timp cu Aplaudacu' , pentru a-si putea trai in continuare vietile linistiti.
 Per total, filmul este placut data fiind prezenta celor 3 mari actori, combinatia dintre comedie si drama iti va aduce zambetul pe buze si iti va face in mod sigur ziua mai buna.
Filmul poate fi vazut din 8 Martie in cinematografe.
Nota: 7,5/10

Niciun comentariu: