Pagini

Devoratori Online

miercuri, 27 martie 2013

The perks of being a wallflower-recenzie


Filmul spune povestea unui adolescent, Charlie, care se afla in primul lui an de liceu, ne fiind un copil popular,  mai ales dupa recenta sinucidere a prietenului sau cel mai bun, merge cu teama si descopera cu frica ca nimeni nu doreste sa ii fie prieten.......
Totul pana cand merge la un meci de fotbal unde il intalneste pe Patrick un coleg din anul terminal de la ora de atelier care este luat peste picior de ceilalti colegii din cauza orientarilor sale sexuale. In aceeasi seara el o intalneste pe Sam, o tanara atragatoare cu un trecut trist in urma ei.
Ei pastreaza legatura si dupa balul de bun venit este invitata la un after party, unde intra in contact pentru prima data cu lumea drogurilor. Continua sa isi petreaca timpul cu Patrick si cu Sam, cunoscand si alte fete din anul terminal, incepand o relatie cu una dintre ele.
In adancul sufletului sau Charlie face o pasiune pentru Sam care avea probleme cu invatatul, si el o ajuta.
La o petrecere el este provocat sa sarute cea mai frumoasa fata din acea camera si in loc sa isi sarute iubita o saruta pe Sam, atunci producanduse o ruptura intre el si gasca de prieteni.
Ei trec peste cand Charlie il salveaza pe Patrick dintr-o lupta.
Pe de alta parte mai este tratata relatia lui Charlie cu profesorul sau de engleza care il ajuta sa treaca peste greutatile de comunicare oferindui carti de citit si incurajandul sa devina un scriitor.


Aceasta este replica pe care i-o da profesorul cand Charlie il intreaba de ce unele persoane nu pot accepta faptul ca pot fi iubite de persoane mult mai bune decat celora carora le ofera ei iubirea.
La sfarsitul anului scolar cand toti prietenii lui pleaca la facultate si rememorand moartea matusii lui petrecute cu multi ani in urma Charlie decide sa isi puna capat zilelor , dar este oprit la timp de sora lui si este internat intr-un ospiciu de reabilitare unde Charlie reuseste sa se puna pe picioare.
Isi contiunua ciudata relatie cu Sam la distanta si  pastraza legatura cu vechii prieteni, dar decide sa devina mai sociabil si sa incerce sa isi faca prieteni noi.
Nota 5/5
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

Unknown spunea...

Pare foarte interesant , plus ca mi-am propus de ceva timp sa vizionez un film cu Logan Lerman , asta pare filmul ideal .

Frumoasa Recenzia , Bv:* >:D<