Pagini

Devoratori Online

miercuri, 4 decembrie 2013

Rita Ora in Fifty Shades of Grey




Distribuția peliculei Fifty Shades of Grey, ce a început recent filmările – în galerie primele imagini de la filmări – s-a îmbogățit pe ultima sută de metri cu un nume cunoscut în industria muzicală internațională: cântăreața Rita Ora. Potrivit MovieWeb.com, artista a fost distribuită în rolul surorii lui Christian Grey, jucat de Jamie Dornan. Anastasia Steele este interpretată de Dakota Johnson.

În romanul ce va sta la baza filmului (parte a unei trilogii), Mia (Rita Ora) este sora vitregă a lui Christian, o prezență seducătoare, cu forme generoase, detaliu de care se achită destul de bine cântăreața. Singurul amănunt pe care aceasta ar trebui să îl corecteze este culoarea părului, căci în roman Mia are părul negru ca pana corbului.

Rita Ora, britanica cu origini albaneze în vârstă de 23 de ani, are la activ patru apariții TV si cinematografice. Primul rol l-a jucat în serialul britanic The Brief, după are au urmat apariții în pelicula Spivs (2004), celebra serie 90210 și Fast & Furious 6.

În regia lui Sam Taylor-Johnson, Fifty Shades of Grey va ajunge în cinematografele noastre pe 13 februarie 2015.(Sursa)
Eu personal am decis ca nu prea doresc sa vad acest film.....da am citit cartile, mi-au placut dar nu cred ca filmul poate sa fie asa interesant incat sa il urmarec......

3 comentarii:

AliceNeko spunea...

E destul de draguta. Abia astept sa vad cum joaca :)

Anonim spunea...

Eu vreau sa vad la ce varsta este incadrat filmul:D, si eu am citit trilogia si mi-a placut, dar nu pot sa imi imaginez decat un film mai mult decat erotic...aproape porno:)) asa ca minim 18 ani:)

Unknown spunea...

Nu stiam ca o sa joace si Rita Ora.Pana cand apare,fac si eu 18 ani. :))