Pagini

Devoratori Online

miercuri, 12 iunie 2013

Now You See Me: Jaful perfect - Cronica


 

SINOPSIS


Filmul Now You See Me: Jaful perfect spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.
Regizat de Louis Leterrier, filmul Now You See Me: Jaful perfect reuneşte o distribuţie impresionantă formată din: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Michael Caine şi Morgan Freeman.

CRONICA

Filmul ne prezinta fantastica lume a iluzionistilor unde ne sunt dezvaluite trucuri si povesti uimitoare despre lumea magiei.
Un thriller electrizant ce te tine ca pe ace , ce iti taie rasuflarea dar si care iti da momente de amuzament si suspans la orice pas.
 Povestea regizorului Louis Letterier ni-i introduce pe cei patru cavaleri care isi etaleaza numerele magice si lupa impotriva legii , fiind mereu cu un pas in fata politistilor.
JESSE EISENBERG (Michael Atlas), MARK RUFFALO (Dylan Hobbs) , ISLA FISHER (Henley Reeves) , WOODY HARRELSON (Merritt Osbourne) ,acestia m-au impresionat si m-au facut sa cred ca totul este posibil daca ai ambitie si , desigur, ceva trucuri in maneca.Munca in echipa , sprijinul si devotamentul pe care l-au aratat acestia patru dovedeste faptul ca sunt niste actori profesionisti ce au avut , au si vor mai avea o sumedenie de roluri de succes pe viitor.
Actiunea se petrece in jurul a patru magicieni neprofesionisti ce isi castiga banii facand diverse trucuri pe strada sau in anumite cluburi.De-ndata ce acestia se intalnesc lucrurile iau o intorsatura de proportii , acestia ajungand celebrii si faimosi in toata lumea avand reprezentatii uimitoare.Dar cum nimeni nu este faimos fara un pret acestia sunt urmariti de lege si ajung intr-o fuga continua.
Marele final nu se lasa mai prejos prezentandu-ne ultimul numar de succes al faimosilor iluzionisti.

 IMAGINI

       

Multumim MediaPro Distribution pentru ocazia de a viziona acest film.


PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
5/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am vazut filmul si este genial. :d