Pagini

Devoratori Online

duminică, 2 iunie 2013

Hangover III - Cronica


SINOPSIS
Ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei nu mai păstrează "reţeta" primelor două părţi, cei trei eroi ţinându-se departe de nunţi şi dezlănţuite petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge în Mexic, iar printre aventurile lor se numără o dementă colaborare cu dezlănţuitul Leslie Chow!
CRONICA
Intr-adevar zvonurile care spun ca sfarsitul trilogiei nu mai are atat de multa sare si piper ca primele doua parti s-au adeverit.In primele doua parti povestea ,ce-i inconjura pe "amicii" nostrii Phil,Stu si Alan,se intrepatrunde mai mult cu greselile ca fiind ramificatii ale dorintei de distractie(nunti,petreceri etc.) insa de data aceasta cei trei sunt complet constienti de situatie.Spre deosebire de celelalte doua filme acesta a tinut locul umbrei unui film de actiune,in care personajele principale fac pe eroii pentru a salva o persoana apropiata(Doug,cumnatul lui Alan).Adultii nostri "maturi" au trebuit sa infrunte nebunia si isteria unei vechi cunostiinte de-a lor si presiunea cu care erau fortati sa faca asta de cativa milionari rasfatati care isi doreau averea inapoi.
Daca sunteti mai atenti in interiorul comediei,care practic ar trebui sa domine filmul,puteti observa cu usurinta ca aventura lor de aceasta data este mai mult in scopul cunoasterii de sine,maturizarii,cu fiecare pas pe care acestia il fac devin mai constienti de tot ce se intampla in jurul lor,analizand cu mai multa precautie fiecare situatie.
Finalul filmului nu m-a impresionat deloc.Dupa o lunga calatorie cu scopul de a gasi maturitatea lor acestia revin la vechiul lor comportament ,revin la "marea lor mahmureala" si lasa loc de continuare,chiar daca seria practic se opreste aici.
In concluzie,ultima parte nu mi-a starnit nici pe departe atat de multe rasete precum au facut-o celelalte doua filme,si le dau dreptate criticilor care nu au avut nici ei pareri foarte bune despre filmul acesta.

TRAILER:

PhotoPhotoPhoto

2 comentarii:

c spunea...

Sarea si piperul din tot filmul a fost Chow. Cand a sarit de pe acea cladire, a zburat cu parasuta si a inceput sa cante : I believe I can fly, I believe I can touch the sky, m-a dat gata.
In rest nu a avut nimic deosebit filmul.

Unknown spunea...

Nu am vazut nicio parte din "The Hangover",dar ma voi uita cu siguranta.