Pagini

Devoratori Online

marți, 11 iunie 2013

Jurassic Park 3D

A fost o incantare pentru mine sa pot viziona filmul din 1993 pe marile ecrane, in format 3D.
Filmul are o vechime de 20 de ani, dar spun cu sinceritate ca inca mai prinde povestea, ideea si acctiunea efectele 3D acordand un plus considerabil.
In film este vorba despre Dr. Alan si Dr. Slatter, niste cercetatori pasionati de dinozaurii disparuti de mult de pe fata pamantului, intre care este evident ca se afla mai mult decat un sentimet de prietenie saucolegialitate. Ei  sunt invitati de un miliardar excentric, cu idei inovatoare pe insula lui privata dorind sa le ceara o parere personala in legatura cu parcul de distractii creat de el.
Ceea ce vor gasi pe insula cei  ii va impresiona  uimi si bucura . Cu ajutorul ingineriei genetice cei mai buni cercetatori au reusit sa aduca la viata dinozauri disparuti de mii de ani.
Cei doi impreuna cu alti colegi cercetarori si cu nepotii miliardarului pleaca intr-un tur al parcului menit sa le ofere o perspectiva mai clara asupra reptilelor disparute, dar  ii baga in sperieti in ultimul hal, lanandu-i intr-o cursa pe viata si pe moarte pentru supravietuire.
Actiunea terifianta si fantasticul sunt impletite foarte bine cu niste scene de comedie pline du umor si cateva picaturi de romantism
Daca sunteti fanii ai subiectului sau a filmelor de genul acesta va recomand sa treceti pe lista de must see acest film care se afla in cinema din nou incepand cu acest weekend.Multumesc RO Image, distribuitor in Romania a filmului Jurassic Park 3D, pentru ocazia de a viziona filmul.
PhotoPhotoPhoto
Nota filmului 3/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Nu m-am uitat la acest film,dar nu mi se pare cine stie ce.