Pagini

Devoratori Online

joi, 11 aprilie 2013

Admission


Portia(Tina Fey) este ofiter de admitere la renumita universitete Princeton. Ea pleaca intr-o deplasare pentru a prezenta oferta educationala a marii universitatii. Ultima oprire este un liceu alternativ unde il cunoaste pe directorul John care ii face avansuri si tot odata incearca sa o convinga pe Portia faptul ca unul din elevii lui Jeremiah ,  merita pe deplin sa mearga la Pinceton. Aceasta este convinsa ferm sa il ajute pe baiat din mai multe motive.  
Portia isi petrece noaptea acasa la mama ei,  frustrarile copilariei ei si adolescentei facandu-si loc in mintea ei, mai ales acuzand-o pe mama ei pentru stilul ei de viata.
Lily Tomlin , mai exact mama Portiei , Susannah , ne arata stilul impecabil de a juca , oferind umor si suspans publicului .
La intoarcerea ei acasa in ziua urmatoare, are parte de o surpriza foarte neplacuta, fiind parasita de partenerul ei de viata, profesorul Mark ,lasand-o cu buza umflata si plina de regrete, incepand sa isi analizeze deciziile facut cu mult timp inainte si lund hotararea sa indrepte totul printr-o mica interventie .
Filmul este regizat de Paul Weitz(American Pie) care s-a descurcat foarte bine impletind  drama ,comedia si dragostea intr-un film perfect de vizionat cu familia sau prietenii.
Aceasta pelicula este in mod sigur o comedie cu momente geniale care te fac sa razi tot timpul, de asemenea iti prezinta sistemul foarte crud de admitere la o mare universitate internationala.
Filmul este distribuit in Romania de RO IMAGE, si am vrea sa ii multumim pe aceasta cale pentru ocazia de a viziona acest film.
Film cu : Tina Fey; Gloria Reuben si Paul Rudd
Scenariul îi apartine lui Karen Croner, dupa romanul lui Jean Hanff Korelitz, iar regia, lui Paul Weitz.
Nota 4/5
PhotoPhotoPhotoPhoto

Niciun comentariu: