Pagini

Devoratori Online

duminică, 28 aprilie 2013

Un nou musical celebru pe Broadway




Into the Woods o va avea în distribuţie şi pe Meryl Streep

Unul din succesele de casă ale Broadway-ului, Into the Woods, adaptarea cărţii lui James Lapine pe muzica şi versurile lui Stephen Sondheim, a intrat în atenţia studiourilor Disney. Etapa de pre-producţie a filmului este deja în desfăşurare, iar actorul ales pentru rolul principal a fost unul dintre colaboratorii de top ai Disney, starul francizei Piraţii din Caraibe, Johnny Depp.

Acesta i se va alătura în distribuţie lui Meryl Streep, care a primit rolul vrăjitoarei celei rele în scenariul ce întreţese intrigi din poveştile clasice ale fraţilor Grimm şi le foloseşte pentru a explora consecinţele dorinţelor şi căutărilor personajelor. Figurile principale sunt împrumutate din Scufiţa Roşie, Jack şi Vrejul de Fasole, Rapunzel, Cenuşăreasa şi alte câteva basme.

Povestea lui Into the Woods va porni de la un brutar (Deep) şi a sa nevastă, care încearcă să rupă blestemul aruncat aspura familiei lor pentru a putea avea un copil. Momentan, nu a fost menţionată şi o dată de începere a filmărilor.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Foarte frumos!
Johnny Depp.